Skip to content back to nav
 
 

Nyt administrationssystem i Klub Egedal

 
sødalen Betalinmgssystem

Klub Egedal får nyt betaling og administrationssystem.

I december indfører vi et nyt betaling og administrationssystem i Klub Egedal, med start i Smørum.

Dette vil betyde at i som forældre skal indbetale til mad, beskæftigelse og ture via jeres computer/dankort. Hvert medlem vil få tildelt et login til en hjemmeside med sikker betaling, og efter login vil der være mulighed for at udfylde/opdaterer medlems oplysninger, sætte penge ind på mad og beskæftigelses kort, tilmelde sig ture og madordning, samt følge med i hvad pengene bliver brugt til.

Med det nye system bliver det muligt at tilmelde sig madordningen, og sætte systemet til at trække pengene automatisk, så længe der er penge nok på madkontoen, det vil også være mulighed for at få tilsendt en mail/SMS når beløbet på kontoen en under x antal kr.

I klubben/byggeren vil det betyde at hvert medlem vil få et lille plastik kort med navn og nummer, og jeres børn ikke længer behøver have pengene med i tasken.

Link til det nye system vil i finde på www.klubegedal.dk og under jeres klub/bygger.

så snart vi er klar til at tage det i brug (forventede 1 dec.) vil der på hjemmesiden også være hjælp til at bruge det nye system.

Alle forældre skal logge ind da vi gerne vil have opdateret vores medlems oplysninger og det bliver den eneste måde man kan betale mad og ture på. Da dette vil lette vores daglige arbejde meget, samt give os mere tid sammen med jeres børn, håber vi i vil tage godt i mod det nye system.

For medlemmer med halv eller hel friplads gælder stadig de samme regler som hidtil.