Skip to content back to nav
 
 

NYT Betalingssytem!

nyheder.jpg

Kære forældre


Klub Egedal har gennem flere år oplevet store udfordringer med vores nuværende administrations - og betaling system cPOS og mange forældre kan nikke genkendende til disse udfordringer. Dette har været en afgørende faktor for, at vi har valgt at skifte leverandør.


Easykom er navnet, på Klub Egedal nye administrations- og betalingssystem, som vi overgår til den 1. december 2018 og dette glæder vi os rigtig meget til. Vi håber, at I som forældre til et barn i Klub Egedal vil opleve systemet mærkbart bedre.
Du vil i den forbindelse modtage en velkomstmail med log in til Easykom samt praktiske oplysninger i slutningen af november 2018.
Har du ikke modtaget denne velkomst mail, senest den 29. november 2018, bedes du rette henvendelse til Klub Egedals sekretariat.
Dit barn vil modtage et nyt medlemskort, som vil blive udleveret i klubben.
Vores nuværende system lukkes helt ned og et evt. indestående vil blive udbetalt til din nem konto i løbet af december måned. Og det vil derfor ikke være muligt at indsætte penge på barnets konto efter 30/11 2018.
Er dit barn tilmeldt madordningen, bliver betaling trukket sidste gang den 1/12 2018. Ønsker du, at dit barn skal fortsætte med madordningen skal du efter 1/12 2018 tilmelde dit barn ordningen via Easykom. Dette skal ske senest den 30/12 2018, hvis dit barn skal spise med i januar 2019.
Er du berettiget til hel eller delvis økonomisk friplads, vil du opleve at tilskud automatisk beregnes, når dit barn køber på sit klub kort eller du tilmelder dit barn madordningen via forældreindgangen.
Der ydes tilskud til sunde fødevarer samt materialer på værkstederne.
Der ydes ikke tilskud i Ungdomsklubben eller deltagelse på ture/- ved arrangementer
Vi gør opmærksom på, at kortet ikke kan benyttes i Ungdomsklubben.
Når dit barn udmeldes af klubben tilbageføres evt. rest beløb fra kontoen til din nem konto.

Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at rette henvendelse til Klub Egedals sekretariat.
Her vil Susanne sidde klar på mail klub.egedal@egekom.dk   eller på mobil 72 59 98 81.

De bedste hilsner
Hans Christian Grau-Hansen (Heinz)
Områdeleder i Klub Egedal