Skip to content back to nav
 
 

Klub festival

Klubfestival 2019

Her kan du finde information om klub festivalen

Fredag den 14 juni afholdes Klub Egedal store Klubfestival:

Hvert år i juni måned, afholder klubberne i Egedal en fantastisk sjov dag i Ølstykke, hvor der vil være masser af sjove aktiviteter og god underholdning. Det er en dag, hvor vi har fokus på bevægelse, udfordringer og gode oplevelser, som kommer til udtryk i vores alsidige og alternative aktivitets udbud på dagen.

Når du har købt dit festivalarmbånd er alle aktiviteter gratis, og aktiviteterne vil være bemandet af klubbernes medarbejdere. Fra festivalscenen vil der hele dagen være underholdning fra både klubbernes egne bands, dansere, modeshow m.m., men også nogle af tidens aktuelle kunstnere vil give os alle en fantastisk oplevelse. Søskende, forældre, bedsteforældre m.fl. er meget velkommen til festivalen, hvor et aktivitetsarmbånd kan købes i informationsboden til 75,- kr.

Der vil være forskellige boder med rig mulighed for at købe pølser, kebab, candyfloss, popcorn m.m. til fornuftige priser og klubbens medlemmer kan få gratis frugt og saft hele dagen. Det vil naturligvis være muligt at købe gluten og laktosefri fødevarer samt is på dagen.

Alle klubbens medlemmer kan deltage, og der vil være busser der transporterer børn fra resten af kommunen til Ølstykke og hjem igen.

Adresse: Hampen fritidsklub, Hampelandsvej 7B, 3650 Ølstykke.

Du kan kun betale med kontanter eller mobliePay til festivalen.

TILMELDING OG KØB AF ARMBÅND SKER PÅ DIN KLUB TIL 50 KR.