Skip to content back to nav
 
 

Aften-/ Ungdomsklubben

Aftenklubben.jpg

Aften-/ Ungdomsklub med nærvær.
Og det er gratis / ingen kontingent / ingen betaling.

Ørnebjerg ungdoms-/aftenklub er et tilbud til alle unge fra 7. klasse og op til 18 år, og koster ikke noget fra d. 1/8-2016, super godt tilbud.

På Ørnebjerg Ungdomsklub kan de unge blive en del af et aktivt fællesskab, hvor de mødes med vennerne og sammen arrangerer udflugter, sportsturneringer m.m. Ungdomsklubben tilbyder desuden en lang række aktiviteter som maleværksted, hobbyværksted samt bage og lave bolcher i ungdomsklubbens køkken m.m.

Du kan af og til spise med for en flad 10'er, så længe der er mad. Tilmeld dig hvis du vil være sikker på at få enten pizza, kylling, Wraps, lasagne eller andet god mad.

På Ørnebjerg Ungdomsklub møder de unge professionalle voksne, der kan understøtte den personlige udvikling og give sparring på de mange udfordringer og dilemmaer som de unge møder i teenagealderen. Rummelighed, tolerance og medbestemmelse er nøgleord på Ørnebjerg Ungdomsklub, og de unge er i høj grad selv med til at bestemme aktiviteterne på Ørnebjerg Ungdomsklub.

En aften på Ørnebjerg Ungdomsklub kan bruges på at mødes med sine venner og hygge sig med playstation, netspil, internet, bordfodbold, lytte til musik i vores diskotek, spille fodbold i vores sal eller udenfor på vores multibane.

Ørnebjerg Ungdomsklubs åbningstider er mandag, tirsdag og onsdag kl. 18.00-22.00.

Nærmere info, om Ørnebjerg Ungdomsklub, vil løbende blive opdateret på denne hjemmesiden.
Ungdomsklubben har også sin helt egen Facebook-side

Ørnebjerg Ungdomsklub er en ungdomsklub med nærvær og frirum for alle medlemmer.