Skip to content back to nav
 
 

NYT Betalingssystem.

Det er vigtigt at udfylde alle felter, når man starter/er på første gang ved indmeldelse og man skal sætte penge ind på kortet.
Hvis vi har brug for at kontakte forældre i løbet af dagen, bruger vi kortet i betalingssystemet eller SkoleIntra, det er derfor vigtigt at oplysningerne på telefonnumre og mails er der og er opdaterede.

Vores medlemmer får deres eget personlige Klub Egedalkort, som vi opbevarer i cafe'en, så de ikke mister det.

Man kan tilmelde sig madordningen i klubben gennem betalingssystemet. 

                              LINK TIL NY BETALINGSSIDE    

                   

 

På klub Egedals hjemmeside HER skal I følge vejledningen og registrere jeres barn.

I kan også rette jeres barns stamkort, så mobilnumre og e-mail-adresser bliver ajourført. Her kan i også give forskellige tilladelser til hvad jeres barn må/ikke må. Vi håber meget, I vil bruge 5 min. på at rette jeres børns stamkort, det vil lette vores arbejde en del.  

Hvis I kan tilmelde jeres barn til madordning via abonnement, og I bliver spurgt om hvilken konto, der skal trækkes fra, er det lige meget hvilken konto i vælger.

Når dette er gjort vil der automatisk blive trukket 95,- kr. på jeres konto.
Husk dog at ændre til nyt kortnummer, hvis I får nyt kort!

Vi opfordrer selvfølgelig alle vores medlemmer til at tilmelde sig madordningen. Vi bestræber os på at lave god og sund mad, i samarbejde med børnene. Et lille udpluk af menu'en: Koldskål med kammerjunker, pitabrød, rugbrød m/lun leverpostej, lune frikadeller og tunsalat/stegt torskerogn, pizza, suppe, boller, lasagne, ris-ret filijong gong gong, biksemad, pastasalat og kage/is/pandekager den sidste fredag om måneden.

Hvis der indsættes penge på Klub Egedalkortet, kan jeres barn, bruge kortet til at betale i klubbens cafe, samt på værkstederne. Om jeres barn må få sat penge ind til brug i cafeen, er en debat I må tage med jeres barn. Vi kan ikke administrere daglige max. beløb m.m.; men vi vil gerne sætte en notits, hvis barnet kun må bruge penge på værkstederne, og ikke i cafe'en.

  

Har du/I problemer med at sætte penge ind, så kig ned til Finn, som gerne vil give en hjælpende hånd, nogle gange virker det fra denne computer. Chrome er bedre end Explorer.

Eller I kan kontakte Klub Egedals sekretariat på 7259 9881 hvor Susanne sidder klar eller på klub.egedal@egekom.dk

I vil også kunne betale for ture, arrangementer m.m.