Skip to content back to nav
 
 

OBSOBS - Infoaften i aften (Corona) 2020

Inforaften hampen 2020

Herunder er der vigtig info om aftenen i aften.

Kære 3. klassesforældre (d.11.03.20)

Grundet Coronavirussen, så vil jeg bede jer om kun at komme en forælder pr. barn i aften. Jeg har i dag været i dialog med sundhedstjenesten i Egedal kommune, og fået denne anbefaling.

Derudover, så holder vi afstand i mellem stolene, og der er håndsprit ved indgangen til vores Café.

Er man syg, så vil jeg bede jer om at blive hjemme, og håber på jeres forståelse. I kan altid søge viden hos mig eller hos personalet efterfølgende.

Når alt det er sagt, så glæder jeg mig naturligvis til at møde jer i aften:) 

Mødet i aften er uden børn. Vi sørger for lidt sødt og te og kaffe.

Med venlig hilsen

Thomas Mitchinson

daglig leder

Infoaften for de nye 3. klasser afholdes onsdag d.11.03.20, kl.17.30-19.00 i Caféen. 

Første dag i klubben er onsdag d.1. april 2020

Onsdag d.01.04.20 er første dag i fritidsklubben for 3. klasserne. Vi afhenter børnene ved skolerne på cykel i uge 14 for at sikre, at børnene føler sig trygge, når de kører turen til fritidsklubben Hampen.

Onsdag d.01.04.20 holder vi ligeledes et kort informationsmøde for 3. klasserne. Herefter får de deres klubkort, og så bliver de ellers sluppet løs i klubben. Frem til sommerferien samler vi 3. klasserne hver 14. dag, for at høre, hvordan de trives, og for at samle op på eventuelle spørgsmål. 

I april måned vil der være en ressourcevoksen tilknyttet 3. klasserne. Denne medarbjeder befinder sig et fast sted i klubben, så børnene altid kan søge hjælp og informationer der. Der kommer også specifikke aktiviteter målrettet 3. klasserne, som skal hjælpe dem til hurtigt at blive en integreret del af huset.

Vi ser frem til at modtage de nye børn, og vil arbejde gårdt for, at de får den bedst mulige start på deres klubliv:-)