Skip to content back to nav
 
 

Hobbyrummet

Hobbyrummet.jpg

I hobbyrummet er der masser af muligheder for at være kreativ. Her arbejder 1 medarbejder som med stor erfaring, guider børnene.
Her bliver der lavet mange gode sager.

I hobbyrummet er der hyggelige rammer, hvor børn har mulighed for, at fordybe sig, bruge deres fantasi og udvikle deres kreative sider. I hobbyrummet ser vi også, at der på tværs af alder, køn og skoler knyttes mange venskaber.

Hobbyrummet er nærmest en klub i klubben, hvor der dagligt kommer mange piger og nogle få drenge. Hobbyrummet er indrettet hyggeligt, med masser af synlige materialer og mange forskellige idéer. Mange kommer, ikke alene for at lave noget, men også for at få en snak, spille spil eller bare hygge sig.

I hobbyrummet tilbyder vi mange forskellige aktiviteter. Det kan f.eks. være strik, hækle, knytte, brodere, arbejde med filtning, forskellige former for syning, glas- og porcelæn, arbejde med naturmaterialer, dekoration på trævarer, bøger og lærreder.
I nogle perioder er der frit valg på alle hylder, i andre kører vi med projekter, hvor vi har fokus på nogle bestemte ting. Det kan f.eks. være udeuge, hvor vi samarbejder på tværs med de andre værksteder, køkken/alrum, udeliv og rollespil og hvor børnene her har mulighed for, at lave ting i naturmaterialer som halmdyr, forskellige kranse, hestesko pyntet med tang og skaller o.m.m.