Skip to content back to nav
 
 

Fritidsklubben

Hampen.JPG

Fritidsklubben og Ungehuset Hampen er Egedals største fritids- og aftenklub. Klubben er normeret til 330 medlemmer. Klubben er beliggende centralt i Ølstykke ved Hampelandskolen og har gode fysiske rammer og attraktive udearealer.
Klubben summer af liv og glade børn og vi har et højt aktivitets- og serviceniveau. Da klubben er meget stor har vi lavet klubber i klubben og små oaser til ro og fordybelse så vi kan tilgodese målgruppens forskellige behov.
Klubben har en anerkendende kultur, dvs. at vi har en anerkendende tilgang og tager udgangspunkt i barnets ressourcer og succesoplevelser.

Fritidsklubben Hampen satser på følgende aktivitetsområder

  • Musik, dans og teater
  • Kreativitet og udeliv
  • Idræt og leg
  • IT og medier
  • Rollespil


Vores klub er kendetegnet ved følgende:

At vi er en klub med fokus på børns sundhed, læring og trivsel

At vi er en stor klub med gode fysiske rammer - såvel inde som ude, mange  medlemmer og engagerede og kompetente medarbejdere med en positiv og anerkendende tilgang til børnene.

At vi har en aktiv trivselspolitik, som skal fremme børns trivsel og hindre mobning.

At vi er en klub med et højt aktivitetsniveau, bl.a. aktiviteter som idræt og leg, værksteder, computercafeer, rollespilsaktiviteter, musik, teater. 

 

Åbningstider:

Daglige åbningstider:

Fritidsklubben: Mandag - torsdag kl. 13.00 - 18.00, fredag kl. 13.00 - 17.00.

Ungehuset: Mandag - torsdag kl. 18.00 - 21.45

 

På skolefridage:

I vinterferien. påskeferien og efterårsferien har fritidsklubben åbent kl. 9.00 - 17.00 mandag - fredag. Ungehuset har lukket.

I sommerferien har fritidsklubben åbent kl, 9.00 - 17.00. 

I Fritidsklubben Hampen er der altid noget at lave.

Vi har masser af muligheder for alle og i menuen til venstre under Fritidsklubben kan man se de formelle områder og miljøer der eksisterer i klubben. Derudover har vi også en masse uformelle miljøer som børnene er med til at oprette og præge i dagligdagen.