Skip to content back to nav
 
 

Klubbens aktiviteter

sødalen aktiviteter

Sødalen Fritids- og Ungdomsklub har aktiviteter for enhver smag

I Sødalen Fritids - og Ungdomsklub støtter vi børnene og de unge i deres trivsel, læring og alsidige udvikling gennem en bred vifte af aktiviteter lige fra sport og bevægelse til vores kreative værksted, dyrehold, bagning, ture ud af huset, klubfester, kolonier og diverse andre arrangementer.

Caféen - Hjertet i Klubben

Caféen er Klubbens samlingspunkt, hvor vi mødes hver tirsdag til vores fælles medlemsmøde. I Sødalen går vi meget op i at gribe børnenes idéer til ture, indretning og aktiviteter. Vi vil gerne give dem medbestemmelse og indflydelse på de ting der sker i Klubben, da det er med til at skabe ejerskab og tilhørsforhold.

Caféen er et rum hvor alle kan samles med deres venner, hvad end de bare vil hænge ud og sidde og hyggesnakke, nyde et godt eftermiddagsmåltid, tage et slag pool eller andre sjove beskæftigelser.

Man kan se film på vores biograflærred, høre musik eller hjælpe den voksne med madlavning i køkkenet.

Køkkenet - Elsker du mad?

I køkkenet kan du komme med forslag til, hvad vi skal spise og være med til at lave god og sund mad.

Klubbens madordning

I Sødalen serverer vi hver dag et lille lækkert mellemmåltid, og vi bestræber os på at serverer en god, sund og varieret kost.

Prisen er 10 kr. for et mellemmåltid, eller du tilmelde dig vores madordning på 110 kr. pr. måned, og så kan du spise med hver dag uden problemer. Madordningen inkluderer også 1 stykke frugt dagligt.

Ud over det laver vi sjove mad -og bageaktiviteter som f.eks. "Den Store Bagedyst", "Masterchef" bolcheværksted, julebagning mv.

Dyreliv - Ridehold - Bål og Udeliv i Sødalen

I Sødalen er vi ved at udvide vores dyreprofil med en masse sjove og spændende dyr.

Ud over at vi har ca. 40 kaniner, som man kan blive dyrepasser på, så har vi også kig på grise, geder, papegøjer, marsvin, høns og andre spændende dyr. Vi laver sjove agility konkurrencer, kaninsalon, modeshow mm.

Til foråret skal vi i gang med at anlægge nyttehave, hvor vi planter og dyrker vores egne grøntsager, og lærer børnene om "Fra jord til bord" konceptet. I kan være med til at hygge og lave mad rundt om bålet. Vi griller skumfiduser, laver snobrød, pandekager, suppe og meget andet lækkert.

Vi har et ugentligt ridehold med 16 pladser, hvor vi i samarbejde med Herlev Rideskole tilbyder ridning og undervisning. Tilmelding og venteliste.

Brugerbetaling.

Computerrum - til dig der elsker at game

I klubbens computerrum har du mulighed for at game sammen med dine venner.

Vi laver diverse konkurrencer i blandt andet Fortnite, CS-GO og andre sjove spil. Derudover kan man spille PlayStation lige fra Fifa til Just Dance mv.

Alle computerspil er udvalgt af klubbens personale, som har vurderet spillene som værende egnet til vores målgruppe. Vi har udarbejdet en mediepolitik hvor I kan læse mere om vores pædagogiske formål for computerrummet.

Spil som er anmærket over barnets alder kræver en forældretilladelse, for at man kan få adgang til at spille dem. Vi har en Gaming-kontrakt som kan hentes i klubben - Denne skal udfyldes af barnets forældre og returneres til personalet   

Krea - Udfold din kreativitet!

I Krea-rummet kan man lave alverdens hobbyting lige fra at sy og designe sit eget tøj, tasker, puder, lave smykker, male, klippeklistre, dekorere forskellige materialer som glas, bøger, stof og meget mere.

Vi arbejder med forskellige temaer, blandt andet højtider - påske, fastelavn, halloween, jul, mor og fars dag og andre sjove emner.

Kun fantasien sætter grænser i Krea-rummet.

Dans - Har du rytme i kroppen?

I Sødalens multirum har du mulighed for at bruge din krop og lære at danse på flere niveauer, og i forskellige stilarter som f.eks. Hip hop, funk og disko.  

Vi sammensætter koreografier og serier og laver små dansehold, hvor man blandt andet kan optræde ved forskellige lejligheder både i og uden for klubben.

Sport og Bevægelse -Samarbejde, fællesskab og fairplay 

I Sødalen har vi et dejligt udeområde med en street fodboldbane, hvor vi laver en masse forskellige aktiviteter med bevægelse.

Vi spiller fodbold, stikbold, høvdingebold, hockey, basketball, volley mm. Vi laver turneringer med fede præmier, træner crossfit, yoga, mindfullness i multirummet, hvor vi også har bordtennis. Ikke mindst har vi det bare sjovt med vores krop.

Vi har et klatretårn og trampoliner samt et skønt grønt område hvor vi spiller rundbold, skovstratego, kongespil mv.

Vi har rulleskøjter, løbehjul, stylter og mooncars, så der er rig mulighed for at udfolde sig aktivt. 

Ture ud af huset, kolonier og diverse klubarrangementer

I Sødalen elsker vi at tage på ture ud af huset, det kan være alt lige fra bowlingture til shoppingture, biografen, ud og køre Gokart, spille Lazertag, ture til X-Jump, Tivoli osv. Kun fantasien sætter grænser.

Man kan også tilmelde sig weekendture til eksempelvis Lalandia, Roskilde Dyreskue, Festivaller, shelterture, og overnatninger i klubben. Vi tager på kolonier i skoleferierne - efterårs, vinter -eller sommerferien.

Derudover har vi nogle fantastiske klubfester med forskellige temaer som f.eks. halloween, Galla, Disko og meget mere. Der bliver danset, hørt musik og lavet fede konkurrencer.