Skip to content back to nav
 
 

Ungdomsklubben

Her kan du læse om Stengårdens Ungehus

Stengården har længe haft en tradition, for et aftentilbud til vores større børn. Indtil for nyligt, gik vores aftentilbud under navnet Juniorklubben.

Byrådet i Egedal kommune, besluttede i 2015 at skabe et samarbejde mellem kommunens forskellige aftentilbud. På baggrund af dette indgik Klub Egedal og Ung Egedal et forplitigende samarbejde, som har betydet at vi fremadrettet samler vores tilbud og samarbejder for at skabe de bedste betingelser for vores unge i kommunen.

Derfor, starter vi fra 22. august 2016, vores fælles aftentilbud, Stengårdens Ungehus op i "Grottens" lokaler, på Stengårdsskolen, samt Byggerens musikstudie og sports/udeområde.    

Ungdomsklubben vil være fristed, hvor man kan være sammen med sine kammerater i hyggelige omgivelser. Der bliver hyggesnakket, spillet fodbold, håndbold, bordtennis og andre fysiske aktiviteter samt Playstation, billard m.m. Derudover er der mulighed for at gå i musikrummet for at øve med sit band, i det kreative værksted hvor der bl.a. redigeres  og laves billeder/fotografier eller i computerrummet hvor der er 15 Pc'er i netværk. I vores sportshal samt udeområdet, vil der være rig mulighed for fysisk udfoldelse.

 

Ture ud af huset

Flere gange om måneden vil Ungehuset tilbyde en tur ud af huset. Hold øje med opslag i klubben på de enkelte ture. Medlemmerne finder sammen med personalet ud af hvor turen skal gå til, se evt. mere i medbestemmelse.    

Medbestemmelse

I Ungehuset har de unge indflydelse på de aktiviteter der skal foregå. Det være sig arrangementer i selve klubben, men der er også mulighed for at foreslå aktiviteter ud af huset. Det kan være ture til fodbold- og håndboldkampe, Qzar lazer action, gokart, biografture, bowling m.m. Vi har stort fokus på at skabe et rummeligt og nærværende aftentilbud, hvor de unge altid vil kunne komme til en voksen og snakke om stort og småt der måtte røre sig i deres liv.

Start

Ungdomsklubben tilbydes fra 7. klasse.

Pr. 1.8.2016 koster det ikke længere noget at gå i Klub Egedals aftenklubber (Ungdomsklubber).
Dette betyder at den nuværende takst på kr. 81,- pr. måned bortfalder, og at kontingentet ikke længere bliver opkrævet fra denne dato.

Det er således gratis for de der går i 7- klasse og frem til de fylder 18 år at gå i de 5 ungdomsklubtilbud der eksisterer i Egedal kommune.

 

Ungdomsklubben i ferierne

I ferierne har ungdomsklubben lukket om aftenen, her kan medlemmer komme i fritidsklubbens åbningstid samt deltage i ture.

Aftenklubbens åbningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 18.00 - 22.00

 

 

 

Læs også ...